🎉VERENIGINGSDAG🎉

🎉VERENIGINGSDAG🎉

Zaterdag 16 september was het dan eindelijk zover; de eerste gezamenlijke verenigingsdag voor HC Groot Venlo.
Om 11:45 uur verzamelden maar liefst 130 leden zich in sporthal Egerbos om met elkaar de strijd aan te gaan in een ouderwets gezellig mix toernooi. Oud en jong heeft zich van zijn beste kant laten zien. Een middag sportieve gezelligheid in en buiten het veld. Maar ook buiten de sporthal was er voldoende vertier voor de jongste jeugd. Met een stormbaan en springkussen van onze sponsor @sankaevents heeft de jongste jeugd zich goed geamuseerd.

Na de sportieve onderlinge wedstrijden en het ravotten in en om de hal, was het tijd om de inwendige mens te voorzien van een lekker frietje. Om 19:00 uur stond de wedstrijd van dames 1 op de planning, tegen SEW. De punten bleven in Venlo, een goede opmaat voor de feestavond in de kantine. Onder het genot van een drankje en de muzikale klanken van DJ Falco (@oclaf05) hebben we gefeest tot in de late uurtjes.

Een prachtige dag die een grote bijdrage heeft geleverd aan de goede onderlinge verhoudingen. Met trots kunnen we zeggen dat het steeds meer SAMEN is! Op naar een mooie toekomst en nog veel meer van dit soort verenigingsdagen💪🏻

     

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo