👌🏻SPONSORNIEUWS👌🏻

👌🏻SPONSORNIEUWS👌🏻

Ikwileenstartershypotheek .nl blijft verbonden als business sponsor!
Zij zijn dé specialist voor starters op de woningmarkt en maken starters op heldere wijze wegwijs in alles wat betrekking heeft op het kopen van een eerste huis. Starters uit het hele land vinden steeds vaker hun weg naar de website met als resultaat een geslaagde aankoop.

Tom van Loenen tekende een verlenging van het huidige sponsorcontract:
‘Min of meer bij toeval zijn wij een paar jaar geleden met Handbal Venlo in aanraking gekomen. Al snel waren we onder de indruk van de snelle sport en de prestaties van dames 1. Een vervolg aan de samenwerking is dan ook een logische stap. Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar de apotheose van dit seizoen.’

Wij zijn trots op een sponsor als Ikwileenstartershypotheek.nl! Een jong, dynamisch bedrijf met een bevlogen team. Daar waar zij zich richten op jonge starters op de markt, richten wij ons als sportorganisatie onder andere op jeugdig en aanstormend talent. Vanuit deze invalshoek kun je stellen dat er paralellen lopen tussen Ikwileenstartershypotheek .nl en HC Groot Venlo.
Samen met bedrijven als Ikwileenstartershypotheek .nl kijken wij met vertrouwen naar de toekomst en hopen wij op een langdurige samenwerking.”

Tom, bedankt voor je vertrouwen en we zien elkaar snel weer in ons sportcafé.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo