1STE BUSINESSAVOND HC GROOT VENLO

1STE BUSINESSAVOND HC GROOT VENLO

Een belangrijk aandeel in het laten slagen van de fusie en zeker ook in het succes van de nieuw te vormen vereniging ligt bij onze trouwe en enthousiaste sponsoren.

Op 5 april jl werd daarom de eerste gezamenlijke businessavond georganiseerd, gericht op het presenteren van onze fusieplannen en het verbinden van deze belangrijke sponsoren aan onze nieuw te vormen vereniging. Ze werden hartelijk ontvangen bij het Scelta Institute waar als opening Benjamin Maas en Bart Leenen gepassioneerd onze stip op de horizon presenteerden.

Daarna nam Richard de Hoop ons mee; ‘Samenwerken, wordt het herrie of harmonie?’ Met muziek als metafoor, karakters van mensen als instrumenten en de samenwerking als het sprankelende samenspel in een orkest hielp hij ons richting ons beste optreden ooit, de fusie. Een inspirerende sessie waarin iedereen zich kon herkennen en enthousiast meedeed.

Tot slot werd de eerste officiële sponsor van HC Groot Venlo bekend gemaakt; FitFocus (Rob Beurskens). Rob is al langer aan Cabooter HandbaL Venlo verbonden via De Maashof en verbindt nu FitFocus als sponsor aan HC Groot Venlo. Een mooi voorbeeld van een sponsor die het belang van een goed toekomstplan onderschrijft en weet dat je met een goede dosis enthousiasme en gedrevenheid doelen kan waarmaken.

Het werd een top avond!! De sponsoren van HV Blerick en Cabooter HandbaL Venlo mixten net zo snel en makkelijk als de spelers van de combiteams en de werkgroepleden van beide verenigingen. Hét signaal dat we op de goede weg zijn.

Wil jij je ook verbinden aan onze nieuw te vormen vereniging, schroom niet en stuur ons een bericht.

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo