HULDIGING

HULDIGING

Wat een ontknoping, wat een vreugde en wat een feest het afgelopen weekend, in een bomvolle sporthal. Zaterdag 21 mei 2022 gaat onze geschiedenisboeken in; 

Cabooter HandbaL Venlo Landskampioen Seizoen 2021-2022 

 Een zeer verdiende en zwaarbevochten titel! Hier willen we als club graag bij stilstaan. Op uitnodiging het college B&W zal het team komende zondag, 29 mei, gehuldigd worden op ons eigen mooie stadhuis.  Wij hopen en rekenen op wederom een enorme opkomst om dit unieke feit samen te vieren. 

 Wat gaan we doen? 

 12.30 uur Vertrek van het team bij Sporthal Craneveld, onder muzikale begeleiding en zoveel mogelijk fans in het blauw richting stadhuis. Route: Craneveldstraat, Hogeweg, Parkstraat, Goltziusstraat, St.Martinusstraat, Grote Kerkstraat, Sint Jorisstraat en Markt.

13.15 – 13.45uur Feestelijke huldiging op het Bordes van het Stadhuis voor een uitzinnige menigte: WE ZIJN LANDSKAMPIOEN! 

 Direct na de huldiging op het bordes is Café de Vergulde Gaper op de Markt 25 (tegenover het stadhuis) speciaal ingericht en gereserveerd voor alle leden, ouders, fans en andere betrokkenen. 

 

Er is historie geschreven, hier wil je bij zijn! 

Toeters, bellen en confetti toegestaan! 

Tot zondag! 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo