WELKOM LISANNE

WELKOM LISANNE

Met trots kunnen we wederom een mooie aanwinst voor dames 1 bekendmaken. Lisanne Kruijswijk zal vanaf komend seizoen te bewonderen zijn in het blauwe tenue van Cabooter HandbaL Venlo!
Lisanne is 21 jaar oud en komt uit ‘s-Gravenzande. Ooit begon ze met korfbal bij de dorpsclub, maar gelukkig maakte deze sterke midden-opbouwspeelster rond haar 12e de switch naar de handbalsport. Lisanne heeft inmiddels de nodige ervaring en is geen onbekende voor de dames van Handbal Venlo. Haar hele handbalcarrière speelt ze al voor concurrent HV Quintus, met uitzondering van een uitstapje gemaakt naar de 2e Bundesliga in Duitsland, waar ze speelde voor Fuchse Berlin. Dat was voor haar een super gave ervaring met helaas een bitter einde; het net mislopen van promotie naar de 1e Bundesliga.
Lisanne: ‘Ik heb super veel zin om mezelf door te ontwikkelen bij Cabooter HandbaL Venlo en een completere speelster te gaan worden. Voorlopig zit ik in Nederland helemaal op mijn plek en hoef ik nog niet terug naar het buitenland. Ik hoop vooral echt te kunnen bijdragen aan dit team.’
Wij hebben hier alle vertrouwen in en kijken er naar uit om Lisanne in actie te zien. Succes!💪

📷 Paul Vis Sr

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo