DE WANDELENDE TAK

DE WANDELENDE TAK

Cabooter HandbaL Venlo is er niet alleen voor handballers. Binnen de vereniging zijn ook tal van andere initiatieven te vinden. Een voorbeeld daarvan is de ‘wandelende tak.’

Sinds november 2016 is binnen onze handbalvereniging een gezellige groep wan-delaars actief. Elke dinsdagavond wordt er vanaf 19.30 uur een uur gewandeld. Tijdens het handbalseizoen vertrekken ze vanaf de sporthal. In de zomerperiode spreken ze als vertrekpunt een horecagelegenheid in Venlo af. Na afloop van elke wandeling is er de mogelijkheid om samen nog iets te drinken en na te praten. Via de app-groep kun je je afmelden als je een keer verhinderd bent en overleggen ze gezamenlijk bij extreme weersomstandigheden over het wel of niet doorgaan van de wandeling.

Wil je blijven (of juist wat meer gaan) bewegen en heb je zin om een keer mee te wandelen? Dat zouden ze erg leuk vinden. Ze zijn altijd op zoek naar aanvulling, zowel dames als heren zijn welkom.

Als het je bevalt en je wilt wekelijks mee blijven lopen, word je, als je nog geen lid bent van HandbaL Venlo, ingeschreven als steunend lid van de vereniging. De con-tributie hiervoor bedraagt op dit moment € 18,75 per kwartaal.
Heb je zin gekregen om mee te lopen? Of heb je eerst nog wat vragen? Meld je dan bij Joop Naus en/of Juliette Knapen via vereniging@handbalvenlo.nl.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo