EUROPACUP TEGEN LK ZUG (Zwitserland)

EUROPACUP TEGEN LK ZUG (Zwitserland)

Maandag 25 oktober heeft de loting plaatsgevonden voor de allereerste Europacup wedstrijd van Cabooter HandbaL Venlo. Dames 1 zal het opnemen tegen LK Zug uit Zwitserland!

Op zaterdag 13 november spelen de dames in Zwitserland de eerste uitwedstrijd, de week daarna komt het team van LK Zug in Venlo op bezoek voor de return, voor deze gelegenheid in Sporthal De Vilgaard te Velden.

Uiteraard wil jij hierbij aanwezig zijn!! Koop je ticket voor de wedstrijd van zaterdag 20 november via onze website en beleef de allereerste Europacup thuiswedstrijd van Cabooter HandbaL Venlo dames 1. 

En om het nog meer aan te kleden, verkopen we nu ook combitickets; toegang tot de wedstrijd én de enige echte Cabooter HandbaL Venlo goes EHF sjaal! Wacht niet te lang, want op is op!!

Tevens staat de crowdfunding voor het realiseren van deze toffe ervaring nog altijd open. Wil jij de dames financieel ondersteunen, zodat zij hun Europese droom kunnen waarmaken? Doneer dan via https://www.gofundme.com/f/cabooter-group-handbal-venlo-ds1-europa-in?utm_campaign=p_cf+share-flow-1&utm_medium=copy_link&utm_source=customer.

Hopelijk zien en horen we jullie allemaal op 20 november!!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo