KINDERACTIVITEITEN 19 EN 20 NOVEMBER

KINDERACTIVITEITEN 19 EN 20 NOVEMBER

EDIT: i.v.m. de nieuwe maatregelen mag er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden en kunnen de geplande kinderactiviteiten rondom de Europacupwedstrijd en Sinterklaas helaas niet doorgaan.

Nog nooit eerder in de geschiedenis van de club is er door een heren of damesteam Europees gehandbald. Dat geeft al aan dat het heel speciaal is wat we nu met zijn allen mogen meemaken. En daarom willen we dit ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Rondom deze wedstrijd worden dan ook diverse leuke activiteiten voor onze F t/m C jeugd georganiseerd waar we jullie bij deze graag voor uitnodigen!

Wat gaan we doen:

Vrijdag de 19de  verzamelen we om 17:45 uur (net na etenstijd) bij sporthal de Vilgaard in Velden waar we om 18:00 uur starten met een heuse junior-persconferentie. Verzamel al jullie vragen voor de dames en staf van dames 1 want jullie krijgen nu de mogelijkheid deze zelf aan hen te stellen. ‘Wat doe je het liefst op je boterham? Heb je geluk sokken? Wie van het team moet het vaakst een boete aan de boetepot betalen? Slaap je met sokken aan?’ En ga zo maar door. Niks is te gek, nu is je kans om te vragen wat je altijd al wilde weten!!

Aansluitend gaan we testen wie de meeste kennis van de spelregels heeft, in de Cabooter HandbaL Venlo spelregel-quiz. Voor de winnaar hebben we een toffe prijs klaar liggen.

En daarna krijgen jullie de primeur: als eerste publiek mogen jullie de speelhal van binnen zien. Tribunes zijn opgebouwd, de speciale vloer is gelegd en misschien zien we zelfs de dames én de tegenstander nog wel even trainen! Kijk maar eens goed rond, zou je hier zelf niet ook een wedstrijd willen spelen? Rond 21:00 uur sluiten we af.

Voor zaterdag de 20ste hebben we activiteiten gepland in teamverband. We ontvangen jullie graag om 15:45 uur bij sporthal De Vilgaard in Velden. Daar staan 11 verschillende challenges voor jullie klaar, met aan het eind van de middag slechts één team dat zich winnaar mag noemen. En de te winnen prijs is niet mis, het team dat wint krijgt een privétraining gegeven door de dames van dames1! Deze sportieve middag sluiten we gezellig met z’n allen af met frietjes.

Aansluitend is de grote wedstrijd van dames 1 en zien we jullie graag op de tribune. Hopelijk komen jullie papa en mama dan ook nog, en kunnen we met z’n allen dames 1 naar de winst juichen.

Ben jij er bij??? 

Het ticket voor de wedstrijd moet je papa of mama laten kopen via de site. De rest wordt door ons verzorgd. Meld je aan via activiteitencommissie@handbalvenlo.nl.
Graag even aangeven of je vrijdag, zaterdag, of beide dagen aanwezig bent.

Voor vragen kun je ook op voorgenoemd mailadres terecht.

Met sportieve groet

Activiteitencommissie Cabooter HandbaL Venlo

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo