LANDSKAMPIOEN ’21-’22

LANDSKAMPIOEN ’21-’22

De feestvreugde in een uitverkocht Sporthal Craneveld is groot na het binnenhalen van de eerste landstitel door HandbaLVenlo. ‘Eindelijk hij is binnen’

In een bomvolle sporthal Craneveld heeft Cabooter Group HandbaL Venlo op 21 mei 2022 geschiedenis geschreven; voor het eerst in de geschiedenis van de club hebben we de Landstitel binnengesleept! De 380 fans en 70 sponsoren en genodigden die aanwezig waren, werden getrakteerd op een geweldige wedstrijd!

Waar het in de rust nog gelijk op ging (16-16) werd na zo’n kleine tien minuten in de tweede helft, afstand genomen van VOC. Zo’n vijf minuten voor het einde was het op de tribune al voelbaar ‘we gaan hem pakken’. Het fluitsignaal was voor de enthousiaste fans enkel nog een formaliteit. Dames 1 van Cabooter HandbaL Venlo is Landskampioen 2021-2022. En onder de klanken van de door een fan gemaakte variant op Ík ga jou vertellen dat het anders kan’ van Flemming (https://www.youtube.com/watch?v=s4aQNj3_i8A) werden de medailles omgehangen en werd de schaal uitgereikt.

Trots, emoties en vreugde. Maar vooral heel veel dank aan alle fans, sponsoren, partners & vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Samen sterk, samen vooruit, samen KAMPIOEN… samen Cabooter HandbaL Venlo

Foto’s volgen nog ,maar nu al te zien op de facebookpagina’s van Ger Sampers En FotoReza

Dank ook aan de aanwezige Media👍
Omroep Venlo; ARTIKEL

L1; VIDEO & ARTIKEL

Handbal Inside; ARTIKEL

NOS; ARTIKEL
Terugkijken? NPO1 , 21 mei, 14.25u

De Limburger; ARTIKEL1 & ARTIKEL2

Brabants Dagblad

https://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-2-17-45575.html

Parkstad Actueel

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo