Over ons

Welkom op de website van Cabooter HandbaL Venlo.

Wie zijn wij?

Cabooter HandbaL Venlo is een handbalvereniging die zijn oorsprong kent in 1965. Toentertijd is HV Loreal opgericht welke in de hoogtijdagen uitgroeide tot een van de grootste handbalverenigingen van Nederland. Sinds 2012 gaat de vereniging door het leven onder de naam HandbaL Venlo, waarin de hoofdletter ‘L’ verwijst naar de voormalige naam Loreal.  Dit werd in seizoen 2016-2017 aangevuld met de naam van onze hoofdsponsor; Cabooter Group. Sindsdien dus officieel Cabooter HandbaL Venlo. 

Wij zijn een bruisende handbalvereniging met ca 350 leden (waarvan ca 200 spelend) en we zijn volop in beweging!! 

Een tijd van aanpassen aan diverse maatregelen ligt grotendeels achter ons. HandbaL Venlo kijkt dan ook vooruit! We hebbenin een seizoen waarin er nauwelijks gehandbald is, met veel enthousiasme gewerkt aan een gezonde, toekomstbestendige en meer flexibele organisatie. Maar ook aan het behouden en uitbouwen van de connectie met onze leden, fans, vrijwilligers, verdere achterban en sponsoren / partners. Geen vanzelfsprekendheid, wel een must! Één onderdeel daarvan is deze nieuwe website, maar ook op Social media en LinkeIn zijn we te vinden en worden actief berichten geplaatst 

Handbal in venlo

HandbaL Venlo is een veilige plek waar iedereen kan meedoen en elkaar kan ontmoeten. Plezier, passie en persoonlijke ontwikkeling vormen de basis van een ambitieuze, vitale en toekomstbestendige club. Met oog voor elkaar, de buurt en de regio. 

Sinds seizoen 2018-2019 is er tevens een samenwerking aangegaan met HVB (Blerick) en Handbalvereniging Eksplosion’71 (Tegelen). Er zijn inmiddels diverse combinatieteams ontstaan die spelen onder de naam HC Groot Venlo. Een mooie kans om voor alle drie de clubs continuïteit te kunnen garanderen voor alle leeftijdscategorieën!  

De ingeslagen weg heeft er tevens toe geleid dat we met veel enthousiasme ook met Dames 1 een nieuw avontuur durven aan te gaan; het avontuur dat Europees handbal heet, voor het eerst in de clubhistorie! Een fantastische gelegenheid om samen te dragen en samen van te genieten. Maar uiteraard blijft er, naast de prachtige sportieve prestaties, ook onverminderde aandacht voor andere zaken als bijvoorbeeld de handbalkennismakingsmomenten voor de allerjongsten, clinics, vriendjesinstuif, jeugdkamp, sportcafé, feestavonden en alle andere initiatieven die zijn en worden opgepakt door de verschillende commissies / teams.  

Echt een samenwerkingen die iets teweegbrengen, met impact binnen alsook buiten de lijnen. 
Aan alle leden, ouders, fans, sponsoren en partners, bedankt voor jullie steun. Graag bouwen we samen met jullie verder aan de toekomst! 

Samen sterk, Samen vooruit, Samen HandbaL Venlo. 

Contact

Cabooter HandbaL Venlo is een vereniging waar samen gezorgd wordt voor mooie sportprestaties, veel gezelligheid en verbinding met elkaar.

Adressen

Wedstrijden en trainingen: 

Venlo: Sporthal Craneveld 
Craneveldstraat 26a, 
5914 SJ Venlo  

Trainingen overig

Blerick: Sporthal Egerbos 
Drie Decembersingel 34 
5922 BD Venlo  

Tegelen: Sporthal Gulick 
De Drink 7 
5932 CP Tegelen  

Sportcafé

Sportcafé Craneveld 
Craneveldstraat 26a, 
5914 SJ Venlo (NL)