ROMÉ STEVERINK

ROMÉ STEVERINK

Na het heuglijke nieuws van gisteren hebben we nog een mooi nieuwtje voor jullie!

Romé Steverink, 20 jaar, komt over van VOC.
Waar zij in de Bekerfinale en de Best of Three nog tegenover Cabooter HandbaL Venlo stond zal zij vanaf komend seizoen het groen aan de wilgen hangen en gaan shinen in het blauw/wit van Venlo.
Romé is met handballen begonnen toen ze 9 jaar oud was, in haar woonplaats, bij Kwiek Raalte. Op haar 16e sloot ze aan bij de Handbalacademie en werd ze jeugdinternational. ‘Ik ben erg dankbaar dat ik 51 jeugdinterlands heb mogen spelen in het oranje.’ Op haar 18e is ze naar Vzv gegaan om een stap buiten de Kwiek- bubbel te zetten en met resultaat. Een jaar later werd ze benaderd door VOC en speelde ze mee om de prijzen.

Romé vertelt, ‘Een paar weken terug kwam Venlo op mijn pad en zij geven mij de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als handbalster en de balans te vinden tussen mijn studie Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en topsport. Na het positieve gesprek met Robin denk ik bij Venlo terecht te komen in een gezellige en ambitieuze vereniging. Ik hoop vooral met mijn snelheid extra waarde toe te kunnen voegen aan het team. Het lijkt mij geweldig om dit jaar met Venlo Europees te mogen spelen en voor de nationale prijzen te strijden.’
Robin vult daarbij aan, ‘Romé is een grote versterking op de rechterhoek. Ze past in ons spel met snelle omschakelingen, kan de nodige druk zetten en doelpunten maken. Ze is trefzeker, snel en qua karakter mooi passend in ons team. Hopelijk kan ze zich bij HandbaL Venlo verder ontwikkelen om later haar ambitie, spelen in het buitenland, waar te gaan maken.’

We kijken enorm uit naar het snelle spel van deze topper en haar positieve inbreng in het team. Welkom bij de club en laten we er een mooi seizoen van maken samen!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo