VENLONAER VAN ‘T JAOR!

VENLONAER VAN ‘T JAOR!

Vrijdag 05 mei is in Nedinscoplein bij Omroep Venlo bekend gemaakt dat dames 1 van Cabooter Group HandbaL Venlo de eretitel ‘Venlonaer van ’t jaor 2022’ mag dragen. Aansluitend schoven onze voorzitter Benjamin Maas en speelsters Pien de Swart en Liza Rovers aan bij Frans Pollux, samen met voorzitter Twan Hazenbosch.
De officiële huldiging zal plaatsvinden op donderdag 22 juni.

De belangrijkste voorwaarde om kans te maken op de titel is dat de verdiensten van de Venlonaer van ’t Jaor een aantoonbaar promotioneel effect hebben gehad voor de gemeente Venlo. Met het behalen van de landstitel ’21-’22 hebben de dames geschiedenis geschreven voor de vereniging met een positief effect niet alleen op de vereniging en de handbalsport, maar is Venlo sportief op de kaart gezet.

‘Dit is meer dan een prijs alleen voor de dames en de staf van ons eerste damesteam. Dit is ook een waardering voor leden en vrijwilligers die er dag en nacht hard aan werken om zowel binnen als buiten het handbalveld mooie prestaties neer te (kunnen) zetten en een klimaat te creëren waar iedereen zich prettig en welkom voelt. Een beloning voor het ingezette traject waarin we samen bouwen aan de mooie handbalsport, zowel op topniveau als in de breedtesport, en aan onze krachtige toekomstbestendige vereniging,’ aldus onze voorzitter.

We zijn hartstikke trots op deze mooie erkenning en gaan dat de komende tijd zeker vieren met iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. We zijn trots op jullie! 💙

De finale om de landstitel live bijwonen? Dat kan op 20 mei, sporthal Egerbos.
Tickets: https://lnkd.in/evtDgVdE

Sponsor worden en van dichtbij meegenieten? We horen het graag!

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo