VERENIGINGSDAG

VERENIGINGSDAG

Zaterdag 25 september was het dan zo ver, onze jaarlijkse verenigingsdag. En wat hebben we genoten!

Om exact 12.30 uur stonden de kids te popelen om te beginnen. Ronddollen in plastic bubbels, een potje handbal-verkeerd-om, een potje voetbal en natuurlijk lekker handballen. Dit keer niet binnen de normale lijnen, maar op een opblaasbaar veld. De teams werden verdeeld en er werd fanatiek gespeeld.

Na de jeugdactiviteit werd de BBQ aangezet en werd er, onder de heerlijke najaarszon, lekker gegeten en bijgekletst. Er volgde nog een korte toespraak van Benjamin (voorzitter), Bob (vice-voorzitter) en Robin (trainer ds1) en het nieuwe HandbaL Venlo Magazine werd uitgedeeld.

Ondertussen kwam de bus van VOC aan, waarna het snel tijd was voor de wedstrijd van dames 1. Na een korte periode van achterstand, werd de ruststand 14-14. De dames kwamen duidelijk beter de kleedkamer uit en wonnen met 30-23. Een kers op de taart voor deze toffe dag.

Aansluitend werden de festiviteiten voortgezet en is er tot exact 24.00 uur nog lekker gefeest in ons Energa sportcafé!

Al met al een super leuke dag met vooral heel veel gezelligheid. Bedankt aan wie er bij was! En voor wie het heeft moeten missen… gelukkig hebben we de foto’s nog!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo