WIST JE DAT

WIST JE DAT

Wist je dat niet alle teams waar leden van Cabooter HandbaL Venlo in spelen, in de bauwe Kempa shirts op het veld verschijnen?

Sinds seizoen 2018-2019 zijn er ook zogenaamde combinatieteams gevormd. Deze combiteams, C-jeugd en ouder, zijn ontstaan uit de samenwerking tussen Cabooter HandbaL Venlo, Handbalvereniging Blerick (HVB) en Handbalvereniging Klaverblad  Eksplosion’71 (Tegelen). Deze teams zijn ontstaan door enerzijds spelerstekorten in bepaalde leeftijdscategorieën en anderzijds de behoefte bij alle drie de clubs om iedereen op zijn/ haar niveau het handbalspelletje te laten beleven op een manier die past bij het talent van het individu. Kortom, voor iedereen een win-win situatie, zowel voor de spelers als de clubs.  Ze spelen onder de naam Handbal Collectief (HC) Groot Venlo. Deze teams dragen tenues van HandbaL Venlo, HVB, Eksplosion of hebben eigen sponsorshirts.

Hoe mooi is het dat je op deze manier als vereniging je passie en kennis met elkaar kan delen en deze spelers lekker aan het handballen kan houden. 


Ook dit is Samen sterk, Samen vooruit, Samen HandbaL Venlo

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Samen sterk, Samen Vooruit, Samen HandbaL Venlo